top of page
Search

Ťažné zariadenie na Hyundai Tucson 2021 – tipy, ako zlepšiť praktickosť vášho auta

Updated: Feb 18, 2022

Hyundai Tucson 4. generácie sa len prednedávnom dostal do oficiálneho predaja, no na cestách už tieto autá stretávame pomerne pravidelne. Jedná sa o praktické auto kategórie SUV, no ak chcete jeho možnosti povýšiť na novú úroveň, odporúčame na neho inštalovať ďalšie doplnky. Predovšetkým, ťažné zariadenie na Hyundai Tucson 2021.


Okrem toho, že nový Hyundai Tucson dostal unikátny dizajn, ktorý vytŕča z radu, ponechal si veľmi dobré praktické riešenia z predchádzajúcej generácie. Tá sa medzi slovenskými motoristami stala populárnou vďaka priaznivo nastavenej cenovej politike. Hyundai Tucson 2021 má v závislosti od motorizácie objem batožinového priestoru od 546 až po 620 litrov. Veľa miesta poskytuje aj pre pasažierov na zadných sedadlách, spĺňa tak hlavné predpoklady na to, aby sa stal obľúbeným rodinným SUV. Očakávania a požiadavky rodiny sú však často náročné a štandardný batožinový priestor neraz nepostačuje.


Ťažné zariadenie na Hyundai Tucson 2021

Jedným z najlepších riešení, ako výrazne zlepšiť použiteľnosť auta, je inštalácia ťažného zariadenia. To vám nielenže umožní ťahať príves (Tucson 2021 potiahne brzdený príves s hmotnosťou 1650 kg), ale naviac ho viete využiť na montáž nosiča bicyklov. Vďaka tomu sa môžete bez problémov vydať na veľké rodinné cyklo-výlety bez toho, aby ste prišli o batožinový priestor či museli sklápať zadné sedadlá. Keďže Hyundai Tucson 2021 je stále novinkou na trhu, ponuka ťažných zariadení je limitovaná. V našom produktovom portfóliu však už teraz nájdete kvalitné ťažné zariadenie na Hyundai Tucson 2021 od renomovaného výrobcu Galia. To unesie zvislé zaťaženie 100 kg a hodnota jeho maximálneho zaťaženia je na úrovni až 2000 kg. Pri inštalácii nie je potrebný výrez nárazníka či podlahovej časti vozidla a namontované ťažné zariadenie neprekrýva EČV.



Nosič bicyklov na Hyundai Tucson 2021

V našej ponuke nájdete univerzálne nosiče na bicykle, ktoré sa inštalujú na ťažné zariadenie. Dostupné sú rôzne verzie líšiace sa predovšetkým maximálnou nosnosťou a počtom bicyklov. Ak bicyklujete len sami, postačí vám malý nosič určený pre jeden bicykel. Naopak, ak radi organizujete cyklo-výlety s celou rodinou, najlepším riešením budú nosiče určené pre 3 alebo 4 bicykle. Medzi najznámejších výrobcov nosičov patrí Cruz, MFT, Menabo, Eufab či Yakima.


Strešný nosič na Hyundai Tucson 2021

Praktickosť svojho auta môžete značne zlepšiť aj inštaláciou strešných nosičov, na ktoré viete umiestniť autoboxy. Tie poslúžia nielen na prepravu lyží, ale napríklad aj väčšieho objemu batožiny pri ceste na dovolenku. Hyundai Tucson 2021 umožňuje maximálne zaťaženie strechy na úrovni 100 kg, bez problémov tak na nosič môžete uložiť aj väčší box. V našej ponuke nájdete strešné nosiče na nový Hyundai Tucson 2021.


Ťažné zariadenie na Hyundai Tucson 2021 v spojení s nosičom bicyklov, strešným nosičom a autoboxom spraví z vášho auta mimoriadne praktický dopravný prostriedok, ktorý vyhovie celej rodine. Tak neváhajte a využite svoj nový Tucson na maximum!


© B.A.S. Slovakia s.r.o.
bottom of page